Περιγραφή

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, φέτος θέλω χρόνο με τους αγαπημένους μου! Θέλω να περάσουμε όμορφα, μακριά από το άγχος των τελευταίων 2 χρόνων. Θέλω γιορτινές δραστηριότητες και ποιοτικό χρόνο. 

Πώς μπορείς να οργανώσεις γιορτινές δραστηριότητες;

Καταρχάς, είναι σημαντικό να πάρεις απόφαση ότι θα γίνεις κι εσύ παιδί! Και θα δεις ταινίες και θα παίξεις παιχνίδια και θα κουλουριαστείς στον καναπέ και θα τραγουδήσεις και θα χορέψεις και όλα θα τα κάνεις!

Υπάρχουν διαφορετικές γιορτινές δραστηριότητες;

Εννοείται! Οι συνεργάτες μας προτείνουν δραστηριότητες για το εσένα και τον σημαντικό σου άλλον, για το παιδί σου, για το παιδί με αυτισμό (μαζί με οδηγίες για να απολαύσετε τις γιορτές, χωρίς να στρεσαριστεί από την αλλαγή ρουτίνας, για όλη την οικογένεια. Αυτές τις μέρες που είμαστε μαζί στο σπίτι, που πάμε σε αγαπημένα πρόσωπα, χρειάζεται να οργανώνουμε δραστηριότητες για όλους!

Προτάσεις για γιορτινές δραστηριότητες

Από χαλάρωση μέχρι παιχνίδια στην ουρά για τα ψώνια. Από ταινίες μέχρι δραστηριότητες για να θέσετε νέους στόχους (μικροί και μεγάλοι). Όλα έχουν χώρο φέτος τα Χριστούγεννα και θα το διασκεδάσουμε! 

Ας ξαναγίνουμε παιδιά, ας ανακαλύψουμε ξανά τη μαγεία των Χριστουγέννων, ας έρθουν τα μικρά μας ξωτικά να μας ξεσηκώσουν ή ας χαλαρώσουμε αγκαλιασμένοι με τον σύντροφό μας, ας κανονίσουμε μια απλή μονοήμερη εκδρομή, ας χουχουλιάσουμε μέσα στις χνουδωτές πιτζάμες μας. 

Τι θα βρεις σε αυτό το ebook:

  • Παιχνίδια που εξασκούν την προσοχή για όλη την οικογένεια 
  • Πρωτότυπες ιδέες για κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφό μου
  • Ταινίες για όλη την οικογένεια για τα Χριστούγεννα
  • Γιορτινές συμβουλές για οικογένειες Παιδιών με Αυτισμό
  • Τρόπους για να βοηθήσεις το παιδί να θέσει στόχους
  • Τρόπους για να θέσεις εσύ νέους στόχους
  • Ένα διαφορετικό γράμμα στον Άγιο Βασίλη
  • Παιχνίδια για όλη την οικογένεια για τα Χριστούγεννα

Ας κάνουμε λοιπόν ό,τι από αυτά ταιριάζει σε εμάς και στην οικογένειά μας και ας το διασκεδάσουμε με την ψυχή μας! Υπάρχουν τρόποι να περάσουμε δημιουργικά τον γιορτινό μας χρόνο και να μάθουμε, να ψυχαγωγηθούμε, να έρθουμε κοντά, να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε!

Στη συγγραφή του ebook συμμετέχει η Μαρία Γκουγκούμη, Ειδική Παιδαγωγός.
Τηλέφωνο: 6947025158
Email: info@special-learners.gr
Ιστοσελίδα: https://special-learners.gr/

Γράφουν οι:

Mαρία Καρακωστάνογλου

Mαρία Καρακωστάνογλου

Brain Gym - Εξειδικευμένη Κινησιολογία, Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια

Καλωσορίζουμε τη Mαρία Καρακωστάνογλου, που εξειδικεύεται στο Brain Gym και την Εξειδικευμένη Κινησιολογία. Είμαστε τόσο χαρούμενοι για αυτή μας τη συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα
Φωτεινή Μελετάκη

Φωτεινή Μελετάκη

Βοηθός Μητρότητας, Εισηγήτρια Περιγεννητικής Γιόγκα, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Πιστοποιημένη Attached at the Heart™

Καλωσορίζουμε με πολύ χαρά στην ομάδα των experts μας τη Φωτεινή Μελετάκη Βοηθό Μητρότητας. Το όνειρο της είναι να εναρμονιστεί ο Κόσμος μας ξανά με τις πραγματικές ποιότητες της θηλυκής ενέργειας – για την ίαση και την θεραπεία, της Μητέρας, του Παιδιού και κάθε συστήματος. Με εμπειριά στη περιγεννητική και μεταγεννητική yoga θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα
Χαρά Κουκουράκη

Χαρά Κουκουράκη

Παιγνιοθεραπεύτρια, Παιδοψυχολόγος, Ψυχολόγος

Η Χαρά Κουκουράκη, είναι Ψυχοπαιδαγωγός – Ειδικός Θεραπευτικού Παιχνιδιού Συμβουλευτική και Εκπαίδευση Γονέων/ Εκπαιδευόμενη Ψυχολόγος & Οικογενειακή Συστημική Θεραπεύτρια. Όνειρό της είναι να μεγαλώνουν παιδιά υγιή, συναισθηματικά και ψυχικά, με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, με ενσυναίσθηση, που χαμογελούν, και απολαμβάνουν τη ζωή. Οι Ενήλικες να απολαμβάνουν τον Γονεϊκό τους Ρόλο και κάθε μοναδική εμπειρία που αυτός τους προσφέρει. Να συνταξιδεύουν και να εξελίσσονται μέσα από τα παιδιά τους. Ένας κόσμος, που το βάρος της ταμπέλας του Τέλειου Γονέα και Ανθρώπου δε θα υπάρχει, παρά μόνο Αρκετά Καλοί Γονείς να μεγαλώνουν υπέροχα, ευσυνείδητα, με αυτοπεποίθηση παιδιά και αρκετά καλοί Άνθρωποι να πιστεύουν στο νόημα της ύπαρξής τους και στην προσωπική τους αξία.

Διαβάστε περισσότερα
Ελισάβετ Μπέντη

Ελισάβετ Μπέντη

Ειδική Παιδαγωγός, Νηπιαγωγός

Η Ελισάβετ Μπέντη έχει πτυχίο του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας και πτυχίο επιπέδου 5 στην Εργοθεραπεία. Εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις και τις δεξιότητες της στον τομέα της Εκπαίδευσης, συμμετέχοντας σε σεμινάρια, συνέδρια και εξειδικεύσεις!

Διαβάστε περισσότερα