Περιγραφή

Έχεις βαρεθεί να νιώθεις ενοχές επειδή επιλέγεις κάτι διαφορετικό από αυτό που «έμαθες»;

Κουράστηκες να ακούς αντικρουόμενες απόψεις για το μεγάλωμα του παιδιού σου και να μην ξέρεις ποια να ακολουθήσεις;

Φοβάσαι να δοκιμάσεις νέες μεθόδους και προσεγγίσεις χωρίς την «παρουσία» ειδικού;

Μέσα από το e-book θα σπάσουμε τα γονεϊκά στερεότυπα που υπάρχουν στην κοινωνία μας όπως:

  • «Μην του δίνεις από τώρα αλλεργιογόνες τροφές…Θα πάθει κακό!»
  • «Μην δίνεις αλεσμένα στο παιδί γιατί του κάνεις κακό και δεν θα μάθει να μασάει και να μιλάει»
  • «Είναι μωρό, θέλεις να το πνίξεις και του δίνεις κομμάτια;»

Στόχοι του ebook είναι να:

  • αντιμετωπίσεις την κριτική που δέχεσαι όταν κάνεις κάτι διαφορετικό στην ανατροφή του παιδιού σου από αυτό που πιστεύουν οι άλλοι ότι είναι σωστό,
  • νιώσεις σιγουριά για τις επιλογές σου,
  • απαλλαγείς από το άγχος και τις ενοχές μέσα από την έγκυρη γνώση από κορυφαίους επαγγελματίες που θα σου μεταφέρουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους Θετικής Γονεϊκότητας,
  • κερδίσεις γνώση για όλα τα βασικά ερωτήματα που έχεις ως γονιός,
  • μπορείς να εμπιστευτείς το ένστικτό σου για το τι είναι ιδανικό για την οικογένειά σου, άσχετα με το τι λένε οι «άλλοι».

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Από το 1991 η Munchkin αναπτύσσει καινοτόμα, σύγχρονα και αξιόπιστα προϊόντα για παιδιά που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και ευχάριστη! Είναι δημιουργός του Miracle 360° Cup, το πρώτο κύπελλο που σχεδιάστηκε με περιμετρικό άκρο 360 μοιρών που εξαλείφει τελείως τις διαρροές! Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από βραβευμένα προϊόντα φαγητού, αξεσουάρ μπάνιου, gadget σε ιδανικό μέγεθος και φανταστικά χρώματα.

Δείτε περισσότερα για την φιλοσοφία και τα προϊόντα της της στο site της.

Γράφουν οι:

Ελεάνα Πετροπούλου

Ελεάνα Πετροπούλου

Διατροφολόγος – Παιδική Διατροφή

Η Ελεάνα Πετροπούλου είναι διαιτολόγος διατροφολόγος που ασχολείται εξολοκλήρου με την παιδική διατροφή. Έπειτα από μία μακροχρόνια εμπειρία σε παιδιατρικά κέντρα της Αμερικής και της Αγγλίας, επέστρεψε το 2020 στην Ελλάδα για να αναλάβει τη διαιτολογική υποστήριξη βρεφών, παιδιών και εφήβων μεταβολικά νοσήματα στο Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού Ταυτόχρονα το απόγευμα ιδιωτεύει σε διαδικτυακές συνεδρίες και δια ζώσης. Είναι προσκεκλημένη ομιλήτρια και διδάσκουσα σε πλήθος συνεδρίων, μεταπτυχιακών προγραμμάτων με θέμα την παιδική διατροφή. Είναι μεγάλη μας χαρά που την έχουμε στην ομάδα μας και θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα
Ιωάννα Αγγουράκη

Ιωάννα Αγγουράκη

Διαιτολόγος, Διατροφολόγος MSc

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας την Ιωάννα Αγγουράκη, Διαιτολόγο Διατροφολόγο MSc. Έχει ιδρύσει το Mommy and Me - Early Nutrition Center και το όνειρό της είναι να βοηθήσει νέους αλλά και πιο έμπειρους γονείς να σιτίσουν τα παιδιά τους με αυτοπεποίθηση και να ξεπεράσουν τα διατροφικά εμπόδια και προβληματισμούς της βρεφικής και προσχολικής ηλικίας. Είναι μεγάλη μας χαρά που την έχουμε στην ομάδα μας και θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα
Σοφία Κανέλλου

Σοφία Κανέλλου

Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc - Feeding Therapist

Η Σοφία Κανέλλου είναι Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc. Πραγματοποιεί το όνειρό της απενοχοποιώντας τους γονείς από την ευθύνη του καθημερινού ΤΕΛΕΙΟΥ φαγητού. Σκοπός της είναι ολοένα και περισσότεροι μικροί και μεγάλοι άνθρωποι να τρέφονται απλά, θρεπτικά, οικολογικά, με σεβασμό στη φύση, τον πλανήτη και τα ζώα.

Διαβάστε περισσότερα
Σοφία Εμμανουήλ

Σοφία Εμμανουήλ

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Η Σοφία Εμμανουήλ είναι Διαιτολόγος Διατροφολόγος. Έχει ιδρύσει το διαιτολογικό γραφείο Nourish Yourself και την διαδικτυακή πλατφόρμα Nourish Yourself As A Mother. Σκοπός της είναι να βοηθήσει διατροφικά έγκυες, μανούλες που θηλάζουν βρέφη με αλλεργίες, καθώς και γονείς που τώρα ξεκινούν το ταξίδι τους στις στερεές τροφές με τα βρέφη τους, να τρέφονται σωστά, απλά, ολοκληρωμένα και θρεπτικά.

Διαβάστε περισσότερα