Περιγραφή

Έχεις βαρεθεί να νιώθεις ενοχές επειδή επιλέγεις κάτι διαφορετικό από αυτό που «έμαθες»;

Κουράστηκες να ακούς αντικρουόμενες απόψεις για το μεγάλωμα του παιδιού σου και να μην ξέρεις ποια να ακολουθήσεις;

Φοβάσαι να δοκιμάσεις νέες μεθόδους και προσεγγίσεις χωρίς την «παρουσία» ειδικού;

Μέσα από το e-book θα σπάσουμε τα γονεϊκά στερεότυπα που υπάρχουν στην κοινωνία μας όπως:

  • «Το παιδί πρέπει πρώτα να διαβάζει και το παιχνίδι πρέπει να έρχεται σε δεύτερο χρόνο πάντα»
  • «Δώσ’ του tablet/κινητό για να το απασχολήσεις»

Στόχοι του ebook είναι να:

  • αντιμετωπίσεις την κριτική που δέχεσαι όταν κάνεις κάτι διαφορετικό στην ανατροφή του παιδιού σου από αυτό που πιστεύουν οι άλλοι ότι είναι σωστό,
  • νιώσεις σιγουριά για τις επιλογές σου,
  • απαλλαγείς από το άγχος και τις ενοχές μέσα από την έγκυρη γνώση από κορυφαίους επαγγελματίες που θα σου μεταφέρουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους Θετικής Γονεϊκότητας,
  • κερδίσεις γνώση για όλα τα βασικά ερωτήματα που έχεις ως γονιός,
  • μπορείς να εμπιστευτείς το ένστικτό σου για το τι είναι ιδανικό για την οικογένειά σου, άσχετα με το τι λένε οι «άλλοι».

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η εταιρεία Maped ιδρύθηκε το 1947! Είναι μία γαλλική επιχείρηση, παγκόσμιος ηγέτης στα σχολική είδη! Σκοπός της είναι να ενθαρρύνει τα παιδιά στη μάθηση με προϊόντα καινοτόμα!

Για να μάθετε περισσότερα για την φιλοσοφία της και πώς ενισχύει την φαντασία των παιδιών μέσα από καινοτόμα προϊόντα, επισκεφθείτε το site της!

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Με τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων Fisher-Price από τη σειρά GIM της Γιοβάς ΑΕ, κάθε είδους ζωγραφική και καλλιτεχνική δραστηριότητα γίνεται περισσότερο διασκεδαστική, εκπαιδευτική, αλλά και ασφαλής. Πάντοτε με την υψηλή ποιότητα και διαχρονική αισθητική που χαρακτηρίζει
τόσο τα προϊόντα GIM της Γιοβάς ΑΕ για περισσότερα από 20 χρόνια, όσο και τη Fisher-Price, ως την #1 εταιρεία παιχνιδιών παγκοσμίως.

Δείτε περισσότερα για τα προϊόντα της εδώ.

Γράφουν οι:

Χαρά Κουκουράκη

Χαρά Κουκουράκη

Παιγνιοθεραπεύτρια, Παιδοψυχολόγος, Ψυχολόγος

Η Χαρά Κουκουράκη, είναι Ψυχοπαιδαγωγός – Ειδικός Θεραπευτικού Παιχνιδιού Συμβουλευτική και Εκπαίδευση Γονέων/ Εκπαιδευόμενη Ψυχολόγος & Οικογενειακή Συστημική Θεραπεύτρια. Όνειρό της είναι να μεγαλώνουν παιδιά υγιή, συναισθηματικά και ψυχικά, με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, με ενσυναίσθηση, που χαμογελούν, και απολαμβάνουν τη ζωή. Οι Ενήλικες να απολαμβάνουν τον Γονεϊκό τους Ρόλο και κάθε μοναδική εμπειρία που αυτός τους προσφέρει. Να συνταξιδεύουν και να εξελίσσονται μέσα από τα παιδιά τους. Ένας κόσμος, που το βάρος της ταμπέλας του Τέλειου Γονέα και Ανθρώπου δε θα υπάρχει, παρά μόνο Αρκετά Καλοί Γονείς να μεγαλώνουν υπέροχα, ευσυνείδητα, με αυτοπεποίθηση παιδιά και αρκετά καλοί Άνθρωποι να πιστεύουν στο νόημα της ύπαρξής τους και στην προσωπική τους αξία.

Διαβάστε περισσότερα
Φωτεινή Μελετάκη

Φωτεινή Μελετάκη

Βοηθός Μητρότητας, Εισηγήτρια Περιγεννητικής Γιόγκα, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Πιστοποιημένη Attached at the Heart™

Καλωσορίζουμε με πολύ χαρά στην ομάδα των experts μας τη Φωτεινή Μελετάκη Βοηθό Μητρότητας. Το όνειρο της είναι να εναρμονιστεί ο Κόσμος μας ξανά με τις πραγματικές ποιότητες της θηλυκής ενέργειας – για την ίαση και την θεραπεία, της Μητέρας, του Παιδιού και κάθε συστήματος. Με εμπειριά στη περιγεννητική και μεταγεννητική yoga θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα