Περιγραφή

Aυτό το e-book δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και φροντίδα μέσα από την συνεργασία του Project Parenting με την Fitness Meals! H Fitness Meals, μέσα από διάφορες πακέτα συνδρομής, σου προσφέρει υγιεινά γεύματα για το σπίτι, το γραφείο και όπου άλλου τραβάει η όρεξή σου! Η Fitness Meals βασίζεται στην ποιότητα των υλικών, καθώς οι πρώτες της ύλες είναι 100% φρέσκες, αγνές και επιλεγμένες με πολύ αυστηρά κριτήρια. Η καλή πρώτη ύλη είναι που κάνει τα φαγητά μας θρεπτικά. Και φυσικά, το μεράκι των σεφ της που αναμειγνύουν τα υλικά με γνώση και μαεστρία και φτιάχνουν τα πιο γευστικά πιάτα!

~~

Με τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, η υγιεινή διατροφή και η σωστή προετοιμασία των γευμάτων συχνά παραμελούνται. Ο υπολογισμός θερμίδων και μακροθρεπτικών συστατικών, τα ψώνια, το ζύγισμα, το συχνό μαγείρεμα και οι αρκετές ώρες, που ξοδεύουμε στην κουζίνα, καταναλώνουν πολύτιμο χρόνο. Η Fitness Meals παραδίδει στο χώρο σου υγιεινά, φρέσκα, χαμηλά σε θερμιδική αξία και νόστιμα γεύματα, εύκολα και γρήγορα. 

Εάν θέλεις να μειώσεις το βάρος σου, να αυξήσεις τη μυϊκή σου μάζα ή απλά να υιοθετήσεις μία ισορροπημένη διατροφή προσαρμοσμένη στις δικές σου ανάγκες, τα υγιεινά γεύματα της Fitness Meals είναι η λύση για το σπίτι και το γραφείο. Πιστεύουμε ότι η αλλαγή ξεκινά από μέσα μας. Χρειάζεται θέληση και αλλαγή στη νοοτροπία μας για να εντάξουμε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο διατροφής, αλλά και ένα πιο υγιεινό καθημερινό πλάνο.

Για αυτό λοιπόν δημιουργήσαμε αυτό το ebook! Για να σου μεταφέρουμε όσα πιστεύουμε ότι χρειάζεται να ξέρεις για να κάνεις την αλλαγή που τόσο χρειάζεσαι σήμερα. Όχι μόνο για σένα, αλλά και για το παιδί σου. Για να του προσφέρεις τις σταθερές βάσεις πάνω στις οποίες θα δημιουργήσει μια θετική εικόνα για το σώμα του και αγάπη προς τον υγιεινό τρόπο ζωής!

Γράφουν οι:

Ιωάννα Αγγουράκη

Ιωάννα Αγγουράκη

Διαιτολόγος, Διατροφολόγος MSc

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας την Ιωάννα Αγγουράκη, Διαιτολόγο Διατροφολόγο MSc. Έχει ιδρύσει το Mommy and Me - Early Nutrition Center και το όνειρό της είναι να βοηθήσει νέους αλλά και πιο έμπειρους γονείς να σιτίσουν τα παιδιά τους με αυτοπεποίθηση και να ξεπεράσουν τα διατροφικά εμπόδια και προβληματισμούς της βρεφικής και προσχολικής ηλικίας. Είναι μεγάλη μας χαρά που την έχουμε στην ομάδα μας και θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα