Περιγραφή

Τι θα βρεις σε αυτό το ebook;

Δραστηριότητες για να αγαπήσει το παιδί τη φύση! Η επαφή των παιδιών με τη φύση είναι πολύ σημαντική, καθώς βοηθάει στη διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης, ευαισθητοποιείται το παιδί σχετικά με το περιβάλλον και μελλοντικά μπορεί να κινητοποιηθεί αναφορικά με την προστασία του, μέσω πρωτοβουλιών και δράσεων. Ακόμη, βοηθά στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του παιδιού, το οποίο φεύγει από την καθημερινότητα της πόλης, αναπνέει τον φρέσκο αέρα, μακριά από τα καυσαέρια και να επωφεληθεί τα μαθήματα που του δίνει το περιβάλλον γύρω του. Το να αγαπήσει τη φύση από μικρό, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής του και τον τρόπο σκέψης του.

Σε αυτό το ebook θα βρεις δραστηριότητες που μπορείς να απολαύσεις μαζί με το παιδί σου στη φύση και αναλυτικές οδηγίες για το πώς να τις υλοποιήσει. Απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς που θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά τους την εμπειρία της φύσης και τα οφέλη της. Σκοπός του ebook είναι να εξοικειωθούν τα παιδιά με τη φύση μέσα από διασκεδαστικούς τρόπους, που θα το απολαύσουν μέσω του παιχνιδιού. Περιλαμβάνονται 10 δραστηριότητες για να διασκεδάσεις μαζί με το παιδί στη φύση και να την αγαπήσετε.

Παρακάτω, αναφέρονται δραστηριότητες για να διασκεδάσεις στη φύση μαζί με το παιδί και να την αγαπήσετε, επιγραμματικά, για τις οποίες θα βρεις με αναλυτικές οδηγίες, κατεβάζοντας το ψηφιακό βιβλίο.

10 Δραστηριότητες για να αγαπήσει το παιδί τη φύση

1. Nature bingo
2. Forest sensory drawing
3. Φτιάξτε μία DIY φωλιά για πουλιά
4. Κυνήγι…παραμυθιού
5. Ζωγραφική με υλικά φύσης
6. Γίνομαι φίλος
7. Το τραγούδι του δάσους
8. Κορνίζες από φυσικά υλικά
9. Φυτεύω ένα φυτό
10. Φτιάξτε Mandalas της φύσης

Γιατί να το διαβάσεις;

Διαβάζοντας αυτό το ebook, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τις ξεχωριστές δραστηριότητες στη φύση και να αναπτύξεις τη δημιουργικότητά σου αλλά και του παιδιού, με τη βοήθεια των υλικών της φύσης! Ταυτόχρονα, θα αθληθείτε και θα αποκτήσετε σωματική και ψυχική ευεξία, αναπτύσσοντας το αίσθημα της ελευθερίας και ανεξαρτησίας, που χαρίζει η επαφή με το φυσικό περιβάλλον, μαθαίνοντας φυσικά τον κόσμο γύρω σας!

Γράφουν οι:

Project Parenting

Project Parenting

Project Parenting

Διαβάστε περισσότερα