Πολλές φορές η γονεϊκότητα έχει… κόστος. Δραστηριότητες για το παιδί, για τον γονιό, σεμινάρια και συνεδρίες μπορεί να μοιάζουν με πολυτέλεια. Γι’ αυτό, σαν Project Parenting σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας εξασφαλίζουμε συνεχώς δώρα για εσένα!

Ως μέλος του Project Parenting έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς και να διεκδικείς θέσεις σε σεμινάρια, αλλά και να κερδίσεις πολύ όμορφα και χρηστικά προϊόντα.

1. Επίλεξε τους Διαγνωσμούς που σε ενδιαφέρουν.
2. Ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις μέσα.
3. Δήλωσε Συμμετοχή.

Και μπορεί να είσαι εσύ ο/η επόμενος/η τυχερός/ή.


Δωρεάν θέση για τον κύκλο γυναικών
Embrace your inner Goddess” 

📍  Online 📅 22/10/23 – 03/12/23 ✍️ Κύκλος

Το συγκεκριμένο webinar περιλαμβάνει δυναμικά  μαθήματα 7 ενοτήτων και έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την αυτοενδυνάμωσή σας και το καλύτερο ταξίδι της ζωής σας, ώστε να γίνετε οι καλύτερες μητέρες, σύζυγοι, σύντροφοι, φίλες, αδερφές!

Το webinar απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες που έχουν την ανάγκη να κάνουν πρώτα εσωτερική εργασία με τον εαυτό τους ώστε να μπουν με αγάπη και εσωτερική ηρεμία στο γονεϊκό ρόλο και να βιώσουν μοναδικές και υπέροχες εμπειρίες με τα παιδιά τους και τους συντρόφους τους.

Αλλά και σε οποιαδήποτε γυναίκα που θέλει να ξεκινήσει με τον ορθό τρόπο, δηλαδή κάνοντας ενδοσκόπηση του εσωτερικού της κόσμου, ώστε να μάθει να αγαπάει τον εαυτό της, να τον προστατεύει και να τον ενδυναμώνει και μετά να μπορεί να διαχειρίζεται οποιαδήποτε κατάσταση ή πρόβλημα παρουσιαστεί στη ζωή της. Γιατί αν δεν τα βρούμε πρώτα με εμάς, αν δεν αγαπήσουμε πρώτα εμάς, αν δε μας φερθούμε με σεβασμό, πώς περιμένουμε από τους άλλους να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο απέναντί μας;