Ιδέες & Προτάσεις για δώρα🎅

Προσφορές, Εταιρείες & Καταστήματα🎅

Inglesina – There is a story inside

Ένα νεογέννητο μωρό. Η ζωή ξεκινά.
Η πρώτη διαδρομή μέχρι το σπίτι, οι πρώτες βόλτες με το καρότσι και τα πρώτα κατορθώματα!

Η μαρτυρία αυτών των στιγμών αντιπροσωπεύει την ουσία της δουλειάς μας στην Inglesina και προσδίδει βαθύ νόημα στην ευθύνη που μας έχει ανατεθεί. Από το 1963, δεσμευόμαστε να παρέχουμε προϊόντα και λύσεις που εξασφαλίζουν τη μέγιστη ευεξία των παιδιών στο ταξίδι τους για να ανακαλύψουν τον κόσμο.

🎄 Ανακαλύψτε τη βρεφική φωλιά Welcome Pod™ καθώς και 10άδες άλλα προϊόντα.🎄

Ανέμη: Η ποιότητα που αξίζουν τα παιδιά μας!

Η Ανέμη είναι μια εταιρεία εισαγωγής και κατασκευής παιχνιδιών! Επιλέγει προϊόντα τα οποία έχουν τον δικό τους χαρακτήρα και ξεχωρίζουν όχι μόνο για την καλαισθησία τους αλλά και την ποιότητα και εκπαιδευτική τους αξία.

Το όραμά της Ανέμης είναι κάθε γονιός να αντιμετωπίσει (να επιλέγει προσεκτικά) το παιχνίδι ως το καλύτερο μέσο εκπαίδευσης για το παιδί του και κάθε παιδί να εμπλουτίσει δυναμικά τις γνώσεις του με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, παίζοντας! Στόχος της είναι τα παιχνίδια της να οξύνουν την περιέργεια και την φαντασία του παιδιού και να το βοηθήσουν να ανακαλύψει τον εαυτό του και την προσωπικότητα του μέσα από το παιχνίδι.

🎄 Και μόνο για αυτά τα Χριστούγεννα θα βρείτε:🎄
-10% σε ΟΛΑ τα παιχνίδια

Plan Toys: ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια

Η PlanToys, η πρώτη εταιρεία ξύλινων οικολογικών παιχνιδιών από βιώσιμο ξύλο, επικεντρώνεται στην προστασία του περιβάλλοντος. Με χρήση γερασμένων καουτσουκόδεντρων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, δημιουργεί προϊόντα ασφαλή για τα παιδιά. Χρησιμοποιεί E-zero κόλλα και βαφές χωρίς μόλυβδο ή βαρέα μέταλλα, προσφέροντας βιοδιασπώμενα μελάνια φιλικά προς το περιβάλλον.

Στόχος της είναι να ενθαρρύνει τα παιδιά στο βιωματικό παιχνίδι και να προωθήσει την προστασία των φυσικών πόρων για τις επόμενες γενιές.

🎄 Και μόνο για αυτά τα Χριστούγεννα θα βρείτε:🎄
-10% σε ΟΛΑ τα παιχνίδια

Energiers: Kids Of The World

Στην ENERGIERS πιστεύουν ότι η μόδα για παιδιά δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στην εμφάνιση, αλλά πρέπει να ενθαρρύνει την αυτοπεποίθηση, την έκφραση και την ανάπτυξη των μικρών μας πελατών.  Το σχεδιαστικό τμήμα της ENERGIERS έχει αφοσιωθεί στην δημιουργία ενδυματολογικών επιλογών που επιτρέπουν στα παιδιά να αποδεικνύουν την ατομικότητά τους και να αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους μέσα από τον τρόπο που επιλέγουν να ντύνονται! Στόχος; Να υπάρχουν όλο και πιο πολλά χαμογελαστά παιδιά!

Ανακαλύψετε τις συλλογές ENERGIERS στο eshop αλλά και στα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και απολαύσετε εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, καθώς επίσης και ασφαλείς , γρήγορες παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα!

🎄 Στο site θα βρείτε επίσης🎄
-20% στην 1η παραγγελία με τον κωδικό PROJECTPARENTING

Γιατί να διαλέξεις δώρα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα μας; Διάβασε τα άρθρα και πάρε τις αποφάσεις σου.