Το ότι είσαι εδώ σημαίνει πολλά!

Σημαίνει ότι ακολουθείς το ένστικτό σου, για να γίνεις ο γονιός που στ’ αλήθεια είσαι!

Γεια! Είμαι η Μαρίνα Αρπλιά — δημιουργός του Project Parenting — και σε λίγο θα ξέρεις για μένα, την ομάδα μου – που θα γίνει και δική σου – και γιατί είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον κόσμο!

Είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον κόσμο!

Πριν ξεκινήσουμε την πλατφόρμα κάναμε μία μεγάλη έρευνα σε πάνω από 1000+ Έλληνες γονείς και βρήκαμε τα εξής:

 1. Οι σημερινοί γονείς παλεύουν μόνοι τους να βρουν έγκυρη ενημέρωση και πληροφόρηση, ψάχνοντας στο ίντερνετ. Απ’ τις ομάδες γονεϊκότητας μέχρι τα πιο ενημερωμένα, επιστημονικά site και διεθνή πρωτόκολλα.
 2. Παράλληλα, έχουν τεράστια ανάγκη για υποστήριξη και ενθάρρυνση. Να ξέρουν ότι κάνουν (πραγματικά) το καλύτερο για τα παιδιά τους και να επιβραβεύονται γι’ αυτό. Όχι να κρίνονται ή να συγκρίνονται για τις επιλογές τους.

Βλέπουμε το γονιό πρώτα ως άνθρωπο, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να τον δούμε. Ως ένα ολοκληρωμένο ον (!) με

 • ανάγκες,
 • επιθυμίες,
 • σκέψεις,
 • προβλήματα
 • και συναισθήματα που δεν αφορούν μόνο τα παιδιά του. Αλίμονο αν ήταν αλλιώς.

Γι’ αυτό, δημιούργησα το Project Parenting, την 1η εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα. Για να κάνουμε μια νέα φωτεινή αρχή στο τι σημαίνει να είσαι γονιός και να δέχεσαι την αποδοχή και τον σεβασμό που σου αξίζει!

Τι θέλουμε να πετύχουμε για σένα;

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω, αλλά είναι σαν να γεννήθηκα μ’ αυτό. Με μια βαθιά δίψα να γίνει ο κόσμος πιο δίκαιος, πιο απαλός, πιο φωτεινός.

Βαρέθηκα να βλέπω τους γονείς να έρχονται αντιμέτωποι με:

 • Συστήματα που δεν τους στηρίζουν
 • Επαγγελματίες που τους μπερδεύουν
 • Συγγενείς και φίλους που τους κρίνουν
 • Τραύματα που δημιουργούν ανασφάλειες.

Θέλω να δημιουργήσουμε έναν κόσμο με:

 • Υποστηρικτικά συστήματα που προσφέρουν λύσεις
 • Ένα δίκτυο επαγγελματιών που προσφέρει ουσιαστική γνώση και στήριξη
 • Ανθρώπους που σέβονται τις επιλογές που κάνει κάθε οικογένεια
 • Ανθρώπους που βρίσκουν τη φωνή και την ισορροπία τους

Δημιουργούμε μια κοινωνία κατανόησης και αποδοχής.

Μια κοινωνία σύνδεσης.

Σε αυτόν τον κόσμο θέλουμε να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Τι προσφέρουμε σε εσένα;

Εδώ μπαίνεις εσύ! Η ιδέα είναι απλή.

Το να μεγαλώνεις παιδιά στην Ελλάδα σήμερα είναι σαν να συναρμολογείς μία βιβλιοθήκη ΙΚΕΑ χωρίς οδηγίες χρήσης, στη μέση του δρόμου, με κόσμο να περνάει, να σε κοιτάει και να σφυρίζει ότι δεν το κάνεις καλά. Ακούγεται τρομακτικό!

Γινόμαστε, λοιπόν, γέφυρα κι ενώνουμε ΕΣΕΝΑ με:

✔ Τους σωστούς επαγγελματίες – τους καλύτερους στην Ελλάδα.

✔ Την έγκυρη γνώση και την “κρυφή” πληροφορία που για να τη βρεις πρέπει είτε να δώσεις πολλά χρήματα σε μεμονωμένες συνεδρίες με όλες τις ειδικότητες ή να ξοδέψεις πάρα πολύ χρόνο ψάχνοντας στο ίντερνετ τι ισχύει και τι όχι.

✔ Τον αληθινό σου εαυτό, το ένστικτό σου, τον γονιό που υπάρχει πίσω απ’ όσα σου μάθανε ότι “θα έπρεπε” να είσαι.

Ακούγεται δύσκολο για έναν άνθρωπο μόνο του. Έτσι κι αλλιώς, είπαμε…ΜΑΖΙ.

Οι άνθρωποι που κάνουν το Project Parenting πραγματικότητα

Φαντάσου να έχεις μία ομάδα:

 • από χαρούμενους,
 • ζωντανούς
 • και παθιασμένους ανθρώπους
 • με στόχο να κάνουν τον κόσμο πιο όμορφο που λατρεύουν την εργασία τους, τα παιδιά και τους γονείς.❤

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που κάνουν το Project Parenting πραγματικότητα μία ομάδα που αποτελείται από τους πιο όμορφους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Την Αγγελίνα, τη Μαριαλένα, την Έλενα, τον Κώστα, τη Μαρία, τη Δανάη, την Όλυ και την Φωτεινή. Δεν μας βλέπεις όλους στην φωτογραφία γιατί τις σπάνιες φορές που βγάζουμε φωτογραφίες πάντα κάποιος λείπει 😛 . Αλλά μπορείς να μάθεις τα πάντα για μας παρακάτω…

Συγκεντρώσαμε τους καλύτερους επαγγελματίες της χώρας για σένα

Είμαι τόσο περήφανη για τους επαγγελματίες που φτιάχνουν το υλικό σου!

Κανείς απ’ τους συνεργάτες μας δεν θα σε συμβουλέψει:

 • να το αφήσεις να κλάψει μην το κακομάθεις. Όλοι ζουν στο τώρα, όχι στην εποχή του μεσημερά.
 • Ούτε θα σε κάνει να νιώσεις αμήχανα ή άσχημα με τις επιλογές σου.

Όλοι έχουν επιστημονικό κύρος και γνώσεις που συνεχώς ανανεώνονται, αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και γι’ αυτούς που υπηρετούν.

Όλοι έχουν όραμα και θέλουν ν’ αφήσουν τον κόσμο καλύτερο και πιο φωτεινό απ’ ό,τι τον βρήκαν! (Δεν είναι τέλειο;)

Μαζί – ο καθένας στον τομέα του – λύνουμε προβλήματα, σε στηρίζουμε και φέρνουμε τη φροντίδα και την ισορροπία στη ζωή της οικογένειάς σου.

Σε απενοχοποιούμε. Σε κρατάμε.

Βλέπεις το logo μας; Είδες που, τελικά, γίναμε γέφυρα πολύχρωμης αλλαγής;

Ουράνιο τόξο = ελπίδα, προμήνυμα μιας μεγάλης αλλαγής (Γιουπιιιιιιιιιιιιι)

Γνώρισε τους συνεργάτες μας❤

Γνώρισε όλη την ομάδα

Βρισκόμαστε εδώ, ο καθένας μας με τις δικές του γνώσεις, γιατί πιστεύουμε ότι οι γονείς είναι τόσο σημαντικοί όχι μόνο για τα παιδιά τους, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο. Για αυτό σε στηρίζουμε να επιλέξεις τη γονεϊκότητά σου και να φτάσεις εκεί που οραματίζεσαι!

Αγγελίνα Μήλα

Αγγελίνα Μήλα

Sales & Partnerships Director

Μαριαλένα Μαντζαβέλα

Μαριαλένα Μαντζαβέλα

Marketing & PR Manager

Μαρία Στραγαλινού

Μαρία Στραγαλινού

Marketing Associate

Φωτεινή Μελετάκη

Φωτεινή Μελετάκη

Strategic Advisor

Όλυ Πατσούρα

Όλυ Πατσούρα

Strategic Advisor

Δημοσιεύσεις:

To Project Parenting σας περιμένει, για να ανοίξει επιτέλους την κουβέντα γύρω από τη σεξουαλική αγωγή και να δώσουμε στα παιδιά μας επιλογές και να τους προσφέρουμε προστασία και ασφάλεια.

 Tο Project Parenting είναι αγάπη, είναι καρδιά, είναι ένωση, είναι ΜΑΖΙ, είναι ελπίδα, είναι αλλαγή, είναι ουράνιο τόξο. Είναι αυτό το πολύχρωμο ουράνιο τόξο που δείχνει ότι βαδίζουμε σε μία τεράστια αλλαγή.

Πρόκειται για μια υπηρεσία γεμάτη γνώσεις και κυρίως αγάπη για τους ανθρώπους από ανθρώπους, που στοχεύει στην αυτοβελτίωση και την αυτοφροντίδα και αφορά την γονεϊκότητα. 

Σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, με νέους γονείς και ανθρώπους που επιθυμούν να κάνουν παιδιά να βρίσκονται με ερωτηματικά και προβληματισμούς στο κεφάλι τους, αυτές οι πρωτοβουλίες είναι κάτι που μας δίνει αισιοδοξία και πρέπει να τις επικροτούμε!

Το Project Parenting είναι η πρώτη ολιστική εκπαιδευτική πλατφόρμα… γονέων! Κανείς μας δεν γεννήθηκε έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του γονέα – ένας ιδιαίτερος ρόλος που αγκαλιάζει πολλούς άλλους …

Το Project Parenting, η 1η ολιστική πλατφόρμα γονεϊκότητας στην Ελλάδα στηρίζει τους γονείς, γιατί μόνο μέσα από αυτούς, μέσα από τον σύγχρονο άνθρωπο που μεγαλώνει τα παιδιά του όσο καλύτερα μπορεί, μπορείς να φτάσεις στα παιδιά και να αλλάξεις τον κόσμο.

Ο στόχος της Μαρίνας είναι το Project Parenting να βρίσκεται στην οθόνη κάθε γονέα, να μπει σε κάθε σπίτι και να γίνει το στήριγμα κάθε ανθρώπου.

 Έναν χρόνο μετά παρά τις αντίξοες συνθήκες, το όραμα της Μαρίνας συνεχίζει να γίνεται πραγματικότητα και να στηρίζει κάθε μήνα χιλιάδες γονείς.

Το Project Parenting είναι εδώ και φέρνει μια νέα καινοτόμα ματιά πάνω στην εκπαίδευση και τη γονεϊκότητα. Μέσα στην πλατφόρμα θα βρεις εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με την γονεϊκότητα, αλλά και την προσωπική ανάπτυξη των ίδιων των γονέων.

Με άλλα λόγια η πλατφόρμα είναι ένα ταξίδι. Ξεκινά από τη γνώση και κάθε κομμάτι της οδηγεί σε κάτι καινούργιο. Τόσο στο περιεχόμενο όσο και στα πρακτικά πράγματα.

Στην πορεία όμως, σκέφτηκε πως τα παιδιά θα ωφελούνταν πολύ περισσότερο, αν η σωστή εκπαίδευση ξεκινούσε από τους γονείς. Έτσι γεννήθηκε το Project Parenting, μια πλατφόρμα προσωπικής ανάπτυξης για γονείς.

Το Project Parenting έχει αναπτύξει ένα από τα μεγαλύτερα διεπιστημονικά δίκτυα εξειδικευμένων επαγγελματιών, οι οποίοι μοιράζονται την εμπειρία και τις γνώσεις τους μέσω βίντεο, ηλεκτρονικών βιβλίων, άρθρων, ζωντανών παρουσιάσεων και διαδικτυακών σεμιναρίων.

Δεν είναι ένα απλό site ή blog, αλλά ένα ζωντανό digital οικοσύστημα το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, του γονέα. Μέσα σε αυτό το οικοσύστημα ο γονέας διαγράφει τη δική του πορεία.

Έτσι, στα 26 της δημιούργησε λίγο πριν την καραντίνα το Project Parenting, την 1η πλατφόρμα γονεϊκότητας στην Ελλάδα. Ακούμε την ίδια στο πρωινό του Easy 972 να μιλάει για το Project Parenting και τους στόχους τους για το μέλλον.

Μέσα από βίντεο, άρθρα, e-books, lives στα social media, οι γονείς μαθαίνουν από τους επαγγελματίες που εκείνοι επιλέγουν, για το θέμα που εκείνοι θέλουν, τη στιγμή που θέλουν, για το πώς να λύσουν τους δικούς τους προβληματισμούς και απορίες