Τι είναι το Project Parenting;

Η 1η Ολιστική Πλατφόρμα Γονεϊκότητας

Αποστολή της είναι να αλλάξει τον κόσμο, στηρίζοντας με έγκυρο εκπαιδευτικό υλικό τους γονείς που προσφέρουν στο παρόν και διαμορφώνουν το μέλλον, μέσα από τη γονεϊκότητα που επιλέγουν.

Το όραμά μας

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο γεμάτο σεβασμό, αγάπη και αποδοχή τόσο για τον εαυτό μας, για τα παιδιά μας και για το περιβάλλον. Μέσα από τη γονεϊκότητά σου έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τον κόσμο και είμαστε μαζί σε αυτό. Βρισκόμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε να ανακαλύψεις εσύ πώς θέλεις να μεγαλώσεις τα παιδιά σου και πώς θέλεις να εξελιχθείς ως άνθρωπος.

Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα

Προσφέρεις στο παρόν και διαμορφώνεις το μέλλον

Στηρίζουμε τη γενιά του τώρα, τους γονείς, εσένα, ώστε να μπορέσεις να αναπτυχθείς ολιστικά και να μεγαλώσεις τη γενιά του αύριο, τα παιδιά που θα γίνουν οι ενήλικες του μέλλοντος. Για αυτό, η δική σου αυτοφροντίδα και αγάπη είναι εξίσου σημαντική. Γιατί εσύ είσαι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο τώρα και το αύριο, αυτός που θα κάνει την αλλαγή. Η αποστολή μας είναι να βρισκόμαστε στο πλάι σου.

Ξεκίνα σήμερα

Αγκάλιασε όλες τις πτυχές του εαυτού σου

Φρόντισε τον εαυτό σου τόσο για το παιδί σου, όσο και για εσένα. Έχεις και δικές σου ανάγκες και θέλω. Για αυτό, δημιουργήσαμε ένα παν-διεπιστημονικό δίκτυο επαγγελματιών από όλη την Ελλάδα που σε στηρίζει παρέχοντάς σου θεωρητική και πρακτική γνώση, τόσο για το παιδί σου όσο και για εσένα που είσαι γονέας, αλλά είσαι και σύντροφος, παιδί, φίλος ή φίλη, επαγγελματίας και πάνω από όλα άνθρωπος.

Μάθε για ό,τι θέλεις

Εσύ επιλέγεις τη γονεϊκότητά σου

Εσύ επιλέγεις τι ταιριάζει σε εσένα και στο παιδί σου. Είτε σκέφτεσαι να κάνεις οικογένεια, είτε περιμένεις παιδάκι, είτε θηλάζεις, είτε είσαι νέος γονέας είτε έχεις μεγαλύτερα παιδιά, θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι μέσα από 50+ ώρες εκπαιδευτικού υλικού σε μορφή βίντεο, 200+ άρθρα, 40+ προτάσεις για webinars και δραστηριότητες τον μήνα, πρόσβαση σε 80 επαγγελματίες και 4+ live συζητήσεις τον μήνα.

Δοκίμασέ το

Ξεκλείδωσε τις δυνατότητές σου

Δώσε μια υπόσχεση στον εαυτό σου: ότι θα φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι. Εμείς θα βρισκόμαστε στο πλάι σου. Μέσα από το Project Parenting Premium, θα αποκτήσεις ακόμα πιο πρακτική γνώση και θα ξεκλειδώσεις όλες αυτές τις δυνατότητες που έχεις μέσα σου και που θα σε κάνουν στον άνθρωπο που οραματίζεσαι πως είσαι, που θα δώσουν στα παιδιά σου τα εφόδια για να γίνουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι, γεμάτοι αγάπη.

Γίνε μέλος της οικογένειάς μας

Τι θα βρεις στο Project Parenting;

Για όλους

Premium

Για μέλη

Γνώρισε το Premium

Premium

Για όλους

Premium

Για μέλη

Γνώρισε το Premium

Η ομάδα μας

Βρισκόμαστε εδώ, ο καθένας μας με τις δικές του γνώσεις, γιατί πιστεύουμε ότι οι γονείς είναι τόσο σημαντικοί όχι μόνο για τα παιδιά τους, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο. Για αυτό σε στηρίζουμε να επιλέξεις τη γονεϊκότητά σου και να φτάσεις εκεί που οραματίζεσαι!

Μαριαλένα Αγγελή

Μαριαλένα Αγγελή

Marketing & Community Manager

Μαριαλένα Μαντζαβέλα

Μαριαλένα Μαντζαβέλα

Partnerships Development

Δημήτρης Κωνσταντίνου

Δημήτρης Κωνσταντίνου

Video Producer

Φωτεινή Μελετάκη

Φωτεινή Μελετάκη

Market Consultant

Όλυ Πατσούρα

Όλυ Πατσούρα

Market Consultant